Lite flummiga träningstankar :)

Jag gillar en hel massa saker, som ni redan vet. Det är dock en sak som är lite svårare för mig att sätta igång med och det är träning. Det är inte alls en naturlig del av mina föräldrars vardag, så det har liksom aldrig fallit sig naturligt för mig heller.

Jag vill väldigt gärna sätta igång med någon sägs träning, men inte för att se ”fit” ut, utan för att må bättre och att ta hand om kroppen så att den mår bättre när jag blir äldre. Det som är så himla bra med träning är att man ju kan peppa sig själv med musik och musik älskar jag, som ni vet!

Arnold Schwarzenegger som förebild

Jag älskar även Arnold och då jag ser honom med en skivstång så tänkte jag att det kunde vara kul att testa. Jag har liksom inga som helst förebilder som tränar, jag har bara förebilder inom rock- och punkmusik och det är ju knappast personer som drar till gymmet så mycket. Men, som sagt, jag älskar ju Arnold och det kan ju fungera lite som en förebild, tänkte jag.

Han är ju bara så najs på alla sätt och vis! Sjukt stor karl som varit med i några av de sämsta filmerna nånsin! Jag älskar kassa filmer, för det finns en stor charm i att kolla filmer som typ The Expendables. Men med Arnold så är det också, förutom denna typ av actionfilmer och annat kul, så att han är svår att ogilla. Han har ju egna stridsvagnar! Hur coolt är inte det? Han är kung, så är det bara!

Jag kommer ju inte träna på det sätt som han gör, men jag har faktiskt bestämt mig att köpa en skivstång och gå loss lite hemma! Jag hittade denna sidan: skivstången.se där man får tips och trix vid ett köp. Perfekt start för mig, nu är det bara att välja modell, betala sen köra loss!